- Pemasok Kualitas Bungkusan Kosmétik

PRODUK

Ramah lingkungan 11mm halimun sprayer halus


Bubuka

Mékanisme pompa dirancang pikeun nyayogikeun sékrési seungit anu dikontrol, ku kituna pangguna tiasa menyemprot jumlah parfum anu pas tanpa runtah atanapi bau anu kuat teuing.

- Pemasok Kualitas Bungkusan Kosmétik

PRODUK

PP PLASTIK parfum kalam


Bubuka

Solusi bungkusan anu kompak sareng ramping anu dirancang khusus pikeun parfum. Wadah gaya pen ieu nawiskeun genah, portabilitas, sareng kaanggunan, janten pilihan anu sampurna pikeun anu resep parfum dina perjalanan.

0/0

Obral pangalusna

Produk Diulas

PERUSAHAAN

Ngeunaan Hanson bungkusan

2007


Kapanggih Dina

50


Mesin Assembling

1000


output poean

200


Ngalayanan Klién

Yuyao Hanson Packaging Co., Ltd.

Hanson Packaging diadegkeun dina taun 2007 sareng parantos khusus dina pompa semprot, pompa parfum, atomizer sareng sprayer pemicu mini. Kami lokasina di Ningbo Zhejiang, kalayan aksés transportasi merenah. Kami dedicated ka kontrol kualitas ketat tur layanan palanggan wijaksana. Kontrol kualitas anu ketat dilakukeun dina unggal prosedur tina sumber bahan, pamrosésan sareng uji pikeun bungkusan. Produk kami diakuan sareng dipercaya ku pangguna sareng tiasa teras-terasan nyumponan kabutuhan ékonomi sareng sosial. Sajaba ti éta, urang keur nyieun usaha pikeun ngembangkeun produk anyar pikeun minuhan sarat béda. Kami terang naon anu tiasa dilakukeun pikeun ngabantosan klien kami nyiptakeun jalur produk anyar.

Urang dipiboga téhnologi canggih tur profésional sarta alat-alat, Ayeuna owning leuwih 45 sét mesin otomatis-assembling béda kaasup mesin nguji, mesin nyemprot lem jeung saterusna. 95% tina kargo siap anu réngsé ku machine.The kaluaran poean nyaeta ngeunaan 400,000-500,000Pcs sarta 98% anu diékspor ka sakuliah dunya kawas Asia Tenggara, Amérika Kidul, Amérika Kalér, Amérika Tengah jeung Asia Wétan. O E M jeung O D M pesenan ogé warmly tampi.

Gawé jeung kuring

Jasa Kami

Sampel custom

Urang tiasa ngahasilkeun naon waé desain anjeun

Produk kualitas luhur

Simkuring gaduh sistem kadali kualitas ketat .Good reputasi di pasar.

Pangiriman Gancang & Murah

Kami gaduh diskon ageung ti forwarder (Kontrak Panjang).

Kelestarian henteu tetep, nyaétapinuh ngaropéa
Botol anu dipaké pikeun bungkusan lotion kosmetik disebut botol lotion. Bungkusan botol emulsi ayeuna gaduh sababaraha fitur. Anu kahiji nyaéta kelas luhur, bungkusan kosmetik dasarna nunjukkeun tren kelas luhur, naha éta bahan atanapi percetakan. Anu kadua umumna nganggo sirah pompa, kusabab khususna produk emulsi, botol emulsion dasarna bakal ngagaduhan sirah pompa. Katilu awét, gampang dianggo, gampang dianggo ogé penting pisan.
Atomizer parfum kosmetik mangrupikeun alat anu kompak sareng elegan anu dirancang pikeun ningkatkeun genah sareng portabilitas aplikasi seungit. Éta mangrupikeun aksésori anu kedah aya pikeun anu ngahargaan seni parfum sareng mikahayang sentuhan méwah dina rutinitas sapopoé. Atomizer biasana dijieun tina bahan kualitas luhur sapertos kaca, logam, atanapi plastik awét, mastikeun daya tahan sareng umur panjang. Ukuranna anu kompak ngajadikeun éta sampurna pikeun ngarambat atanapi dianggo dina perjalanan, ngamungkinkeun jalma-jalma mawa aroma karesepna dimana waé aranjeunna.
100% tiasa didaur ulang, wadah anu ramah lingkungan pikeun produk kageulisan langkung gampang didaur ulang sareng dianggo deui tibatan bungkusan multi-bahan, henteu aya prosés disassembly tambahan anu diperyogikeun, sareng produk bungkusan kageulisan anu ramah lingkungan gaduh siklus hirup anu langkung panjang.
Botol dropper bungkusan kosmetik ngagaduhan posisi anu penting pisan dina widang aplikasi industri bungkusan kosmetik, anu tiasa gampang nransferkeun sareng nganggo cairan dina botol, sareng ogé ngajadikeun botol penetes khusus seueur dianggo dina widang bungkusan kosmetik.

BÉRITA PALING ÉNGGAL

Panganyarna Ti Blog

Upami anjeun aya patarosan atanapi peryogi bantosan Punten Telepon: +86-13586776465

© Hak Cipta - 2010-2023 : Sadaya Hak Ditangtayungan.

Produk Panas - Peta situs

Ninggalkeun Pesen Anjeun

TOP