- Pemasok Kualitas Kemasan Kosmetik

PRODUK

Penyemprot kabut halus 11mm sing ramah lingkungan


PAMBUKA

Mekanisme pompa dirancang kanggo nyedhiyakake wewangian sing dikontrol, supaya pangguna bisa nyemprotake minyak wangi sing cocog tanpa sampah utawa mambu sing kuwat banget.

- Pemasok Kualitas Kemasan Kosmetik

PRODUK

PEN WANGI PLASTIK PP


PAMBUKA

Solusi kemasan sing kompak lan ramping sing dirancang khusus kanggo minyak wangi. Wadah gaya pena iki nawakake penak, portabilitas, lan keanggunan, dadi pilihan sing cocog kanggo para penggemar minyak wangi nalika lelungan.

0/0

SALE paling apik

Produk Unggulan

PERUSAHAAN

Babagan Hanson Packaging

2007


Ditemokake ing

50


Mesin Assembling

1000


Output saben dina

200


Nglayani Klien

Yuyao Hanson Packaging Co., Ltd.

Hanson Packaging diadegaké ing 2007 lan wis mesthi wis specialized ing pump semprotan, pump parfum, atomizer lan mini pemicu sprayer. Kita dumunung ing Ningbo Zhejiang, kanthi akses transportasi sing trep. Kita darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana. Kontrol kualitas sing ketat ditindakake ing saben prosedur saka sumber bahan, pangolahan lan tes kanggo pengepakan. Produk kita diakoni lan dipercaya dening pangguna lan bisa terus-terusan nyukupi kabutuhan ekonomi lan sosial. Kajaba iku, kita ngupayakake ngembangake produk anyar kanggo nyukupi syarat sing beda. Kita ngerti apa sing bisa ditindakake kanggo mbantu para klien nggawe lini produk anyar.

We diduweni teknologi lan peralatan majeng lan profesional, Saiki ndhuweni liwat 45 set macem-macem mesin otomatis ngrakit kalebu testing machine, Lem-semprotan mesin lan ing. 95% saka kargo siap rampung dening machine.The output saben dina kira 400,000-500,000Pcs lan 98% sing diekspor kanggo kabeh ndonya kaya Asia Tenggara, Amerika Selatan, Amerika Utara, Amerika Tengah lan Asia Wétan. Pesenan O E M lan O D M uga ditampa kanthi apik.

KERJA KARO AKU

Layanan Kita

Sampel Custom

Kita bisa ngasilake desain sampeyan

Produk High Quality

Kita duwe sistem kontrol kualitas sing ketat .Reputasi apik ing pasar.

Pangiriman Cepet & Murah

Kita duwe diskon gedhe saka forwarder (Kontrak Panjang).

Sustainability ora tetep, punikakanthi selaras
Botol sing digunakake kanggo kemasan lotion kosmetik diarani botol lotion. Kemasan botol emulsi saiki duwe sawetara fitur. Sing pertama yaiku kemasan kosmetik sing dhuwur-dhuwur, umume nuduhake tren kelas dhuwur, yaiku materi utawa percetakan. Kapindho umume karo sirah pump, amarga saka particularity saka produk emulsi, ing botol emulsion Sejatine bakal duwe sirah pump. Katelu awet, gampang digunakake, gampang digunakake uga penting banget.
Atomizer parfum kosmetik minangka piranti kompak lan elegan sing dirancang kanggo nambah penak lan portabilitas aplikasi wewangian. Iku aksesoris sing kudu diduweni kanggo wong-wong sing ngapresiasi seni wewangian lan pengin sentuhan kemewahan ing rutinitas saben dina. Atomizer biasane digawe saka bahan berkualitas tinggi kayata kaca, logam, utawa plastik tahan lama, njamin daya tahan lan umur dawa. Ukuran sing kompak ndadekake sampurna kanggo lelungan utawa nalika lelungan, ngidini wong bisa nggawa aroma favorit ing endi wae.
100% bisa didaur ulang, wadhah sing ramah lingkungan kanggo produk kecantikan luwih gampang didaur ulang lan digunakake maneh tinimbang kemasan multi-bahan, ora ana proses pembongkaran tambahan, lan produk kemasan kecantikan sing ramah lingkungan duwe siklus urip sing luwih dawa.
Botol dropper kemasan kosmetik nduweni posisi sing penting banget ing bidang aplikasi industri kemasan kosmetik, sing bisa gampang nransfer lan nggunakake cairan ing botol, lan uga nggawe botol penetes utamane digunakake ing bidang kemasan kosmetik.
Yen sampeyan duwe pitakon utawa butuh pitulung, Telpon: +86-13586776465

© Hak Cipta - 2010-2023 : Kabeh Hak Dilindungi.

Produk Panas - Sitemap

Ninggalake Pesen Panjenengan

TOP